Lemmikinhoitotili

Perustamalla lemmikinhoitotilin, saat klinikaltamme kaikkiin maksuihisi täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa jopa 12kk (koskee uusia tilejä, voimassa toistaiseksi). Lemmikinhoitotilin kautta myös erilaiset osamaksuvaihtoehdot ovat mahdollisia.

 

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä Keski-Suomen eläinklinikalla henkilökuntamme avustuksella. Otathan klinikalle mukaasi henkilöllisyystodistuksen sekä pankkitunnukset sähköistä tunnistautumista varten. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

 

Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (12kk maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (24, 36 tai 60 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

 

Sähköinen rahoitushakemus

Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Luoton hakijan tulee olla täysi-ikäinen.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työsuhteen muodoksi valitaan ”Eläkkeellä”.

 

AVAA RAHOITUSHAKEMUS TÄSTÄ

 

Myönteisen rahoituspäätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä Keski-Suomen eläinklinikkaan; varsinainen luottosopimus allekirjoitetaan paikanpäällä. Ota mukaan voimassaoleva henkilötodistus sekä pankkitunnukset sähköistä tunnistautumista varten.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).