Luethan tästä ohjeemme klinikalla asioinnista koronavirusepidemian aikana ennen ajan varaamista!

  • Asioithan klinikalla vain terveenä.
  • Jos olet sairaana (mukaanlukien lievätkin hengitystieoireet), karanteenissa tai altistunut COVID-19 -virukselle (esim. ulkomaan matkan tai sairastuneen läheisen vuoksi) ET VOI TULLA KLINIKALLE. Pyydä tällöin joku muu tuomaan lemmikki puolestasi klinikalle. Jos tämä ei onnistu, voit siirtää/peruuttaa käyntiajan ilman peruutusmaksua.
  • Jos olet sairaana, karanteenissa tai altistunut, ja lemmikkisi tilanne vaatii akuuttia hoitoa, ole yhteydessä klinikalle puhelimitse, niin suunnitellaan miten lemmikkisi hoito voidaan järjestää.
  • Vain yksi saattaja lemmikkiä kohden
  • Pidäthän 2 m etäisyyden muihin henkilöihin.

Saavuttuanne klinikalle, voitte tulla sisään ilmoittautumaan. Toimenpidehuoneeseen otamme tällä hetkellä yhden omistajan lemmikin kanssa.

Tämä on Keski-Suomen eläinklinikan ajanvarauspalvelu. Valitse ensin käynnin syy ja klikkaa haluamasi päivän ja kellonajan kohdalta ”Varaa aika” -linkkiä. Täytä ajanvarauksen tiedot ja tallenna varaus. Onnistuneesta varauksesta lähetetään kuittaus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Kaikki vapaat ajat eivät ole varattavissa netistä. Jos et löydä sopivaa aikaa tai toimenpidettä, olethan yhteydessä ajanvarausnumeroomme 029 1700 900.