Luethan tästä ohjeemme klinikalla asioinnista koronavirusepidemian aikana ennen ajan varaamista!

Pääsääntöisesti hoidamme lemmikit ilman omistajan läsnäoloa vähentääksemme ihmiskontakteja. Tällä toiminnalla pyrimme turvaamaan niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin terveyttä. Lemmikin käynnin aikana omistaja voi odottaa autossa tai lähteä käymään kotona, riippuen lemmikin käynnin pituudesta. Yhdessä omistajan kanssa arvioidaan onko lemmikin hoito mahdollista järjestää ilman omistajan läsnäoloa. Lisätietoa hoitokäytännöistämme saat soittamalla meille.

  • Asioithan klinikalla vain terveenä.
  • Jos olet sairaana (mukaanlukien lievätkin hengitystieoireet), karanteenissa tai altistunut COVID-19 -virukselle (esim. ulkomaan matkan tai sairastuneen läheisen vuoksi) ET VOI TULLA KLINIKALLE. Pyydä tällöin joku muu tuomaan lemmikki puolestasi klinikalle. Jos tämä ei onnistu, voit siirtää/peruuttaa käyntiajan ilman peruutusmaksua.
  • Jos olet sairaana, karanteenissa tai altistunut, ja lemmikkisi tilanne vaatii akuuttia hoitoa, ole yhteydessä klinikalle puhelimitse, niin suunnitellaan miten lemmikkisi hoito voidaan järjestää.
  • Vain yksi saattaja lemmikkiä kohden, jos lemmikkiä ei voida hoitaa ilman omistajan läsnäoloa
  • Pidäthän 2 m etäisyyden muihin henkilöihin.

Tämä on Keski-Suomen eläinklinikan ajanvarauspalvelu. Valitse ensin käynnin syy ja klikkaa haluamasi päivän ja kellonajan kohdalta ”Varaa aika” -linkkiä. Täytä ajanvarauksen tiedot ja tallenna varaus. Onnistuneesta varauksesta lähetetään kuittaus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Kaikki vapaat ajat eivät ole varattavissa netistä. Jos et löydä sopivaa aikaa tai toimenpidettä, olethan yhteydessä ajanvarausnumeroomme 029 1700 900.