Klinikallamme tarjotaan pehmytosakirurgian ja ortopedisen kirurgian palveluja perusleikkauksista vaativiinkin leikkauksiin. Leikkaussali on hyvin varusteltu ja laitteisto ajanmukainen. Nukutus suunnitellaan lemmikin ikä ja perussairaudet huomioiden. Nukutusta valvoo anestesiahoitaja apunaan modernit anestesiavalvontalaitteet.

Koirille ja kissoille on omat heräämönsä, jotta herääminen sujuisi mahdollisimman rauhallisesti. Lemmikki kotiutetaan kun se on herännyt nukutuksesta ja omistaja on saanut kotihoito-ohjeistukset.

Kysy lisää kirurgian palveluistamme vastaanoton numerosta 029 1700 900 tai sähköpostitse info@keskisuomenelainklinikka.fi

Tähystyskirurgia

Teemme klinikallamme mm. tähystyssterilaatioita, tähystyksellisiä piilokiveksenpoistoja, tähystysavusteisia virtsakivenpoistoja virtsarakosta ja -putkesta sekä koepalanottoja vatsaontelon elimistä. Lemmikki toipuu tähystysleikkauksesta nopeammin kuin avoleikkauksesta, koska haavat ovat pieniä. Lisäksi tähystyksessä näkyvyys leikkausalueelle on erinomainen.