KORONAVIRUSEPIDEMIA VAIKUTTAA EDELLEEN KLINIKKAMME TOIMINTAAN

Palvelemme teitä lemmikkien hoidossa osittain poikkeavien käytäntöjen mukaisesti. Henkilökuntamme jää lievienkin flunssaoireiden ilmetessä pois töistä varotoimenpiteenä, minkä vuoksi miehityksessämme voi olla vajausta ja sen vuoksi emme välttämättä aina ehdi vastata puhelimeen tai saatamme joutua joissain tapauksissa siirtämään varattuja aikoja. Näissä tilanteissa pyrimme turvaamaan ensisjaisesti akuutisti sairaiden lemmikkien hoidon.

Toivommekin että kaikki asiakkaamme osaltaan auttaisivat meitä pysymään terveinä, jotta voimme huolehtia jatkossakin lemmikkienne terveydestä.

OHJEITA  LEMMIKIN KANSSA KLINIKALLE SAAPUVILLE:

💙 Saavuttuanne klinikalle voitte tulla sisään ilmoittautumaan.

💙 Toimenpidehuoneeseen otamme tällä hetkellä yhden omistajan lemmikin kanssa.

💙 Käytäthän kasvomaskia asioidessasi klinikan tiloissa.

💙 Pidäthän 1-2 m etäisyyden muihin henkilöihin.

💙 Asioithan klinikalla vain terveenä.

💙 Jos olet sairaana (mukaanlukien lievätkin hengitystieoireet), karanteenissa tai altistunut COVID-19 -virukselle (esim. ulkomaan matkan tai sairastuneen läheisen vuoksi) ET VOI TULLA KLINIKALLE. Pyydä tällöin joku muu tuomaan lemmikki puolestasi klinikalle. Jos tämä ei onnistu, voit siirtää/peruuttaa käyntiajan ilman peruutusmaksua.

💙 Jos olet sairaana, karanteenissa tai altistunut, ja lemmikkisi tilanne vaatii akuuttia hoitoa, ole yhteydessä klinikalle puhelimitse, niin suunnitellaan miten lemmikkisi hoito voidaan järjestää.

💙 Henkilökuntamme ei kättele epidemia-aikana.

💙 Käsidesin käyttö on suositeltavaa ja sitä on helposti klinikalla saatavilla. Käsienpesupiste löytyy myös aulassa olevasta WC:stä.

💙 Vältäthän turhaa pintojen koskemista käynnin aikana.

💙 Muista yskimishygienia!

(Päivitetty 24.8.2021)