Keski-Suomen eläinklinikka etsii uutta eläinlääkäriä tiimiinsä!

Keski-Suomen eläinklinikka sijaitsee n. 8,5 km Jyväskylän ydinkeskustasta pohjoiseen, Palokan Kirrissä. Yritys on kuuden eläinlääkärin omistama ja perustettu vuonna 2017. Aukioloaikamme ovat tällä hetkellä ma-to klo 8-19 ja pe klo 8-15. Meillä työskentelee tällä hetkellä seitsemän eläinlääkäriä sekä kahdeksan klinikkaeläinhoitajaa ja kaksi asiakaspalvelijaa. Lisäksi tiloissamme työskentelee eläinfysioterapeutti.

Mikäli etsimämme eläinlääkäri löytyy, meillä olisi paikka myös uudelle klinikkaeläinhoitajalle, joten toivomme hakemuksia myös hoitajan pestiin!

Vahvuutemme on monen alan erikoisosaaminen ja hoidamme paljon lähetepotilaita. Erikoisosaamisalueista meillä on edustettuna ortopedia, tähystys- ja pehmytosakirurgia, sisätaudit, kissalääketiede, kardiologia, kasvainsairaudet ja hammassairaudet. Pidämme sekä eläinlääkärien että hoitajien lisäkouluttautumista tärkeänä. Eläinlääkärin palkka perustuu provisioon (takuupalkka). Henkilökuntaetuna meillä on mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja e-passi, sekä erityisen kivat työkaverit! Klinikallamme on pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkinnon perusosan suorittamisen oikeudet.

Etsimme ensisijaisesti jo työkokemusta omaavaa eläinlääkäriä. Myös lyhyemmällä työkokemuksella, mutta reippaalla asenteella varustettu eläinlääkäri voisi olla etsimämme. Halu kehittyä omalla sektorillaan (jota et ehkä vielä ole edes ehtinyt valitsemaan?) on tärkeä ominaisuus! Kiinnostus hampaista, kissasairauksista, sisätaudeista tai ihosairauksista olisi plussaa.

Toivoisimme uuden eläinlääkärin pystyvän aloittamaan vuoden 2024 alussa, mielellään 5 päivää viikossa, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisesta työskentelystä.

Lisätiedustelut ja hakemukset Laura Sundbergille (laura.sundberg@keskisuomenelainklinikka.fi)