Minulla on kolme ihanaa labradorinnoutajaa, jotka ovat kaikki olleet Keski-Suomen eläinklinikan asiakkaana. Lisäksi kuusi pentua on käynyt klinikalla pentutarkastuksessa.

TINKA on 3-vuotias ja toimii koululaisten liikuttajana. Tinka on siis ”koira liikuttaa” -koira, joka on osa liikkuva koulu -hanketta. (Lue juttu Tinkan työstä ylen uutisista!) Lisäksi harrastetaan ja kisataan tokossa. Tinka on todella esimerkillinen potilas, eikä hätkähdä yhtään mistään. Kotona kun tein vatsa-alueen haavanhoitoa, Tinka suorastaan nautti siitä.

DIIVA on 7 kk ikäinen Tinkan pentu. Tarkoitus on tehdä siitäkin ”koulukoira”. Diiva on äärimmäisen hauska tapaus. Toko-valmennuskin on jo aloitettu.

LISSU on lauman vanhin, kohta 5-vuotias. Yksi käyntisyy Lissun kanssa oli se, että luulin sen syöneen pariston. Lissu oli avannut
paristopaketin ja yhtä paristoa ei löytynyt. Röntgenkuvassa sitä ei kuitenkaan löytynyt. Onneksi paristo löytyi noin kuukausi tapahtuman jälkeen sohvan alta.

Kolmen koiran kanssa syitä eläinklinikalla käynteihin on monia. Löysin Tinkalta patin alkutiineyden aikana ja eräs kasvattaja suositteli meille Keski-Suomen eläinklinikalla käyntiä koska heillä on erityisosaamista pateista ja kasvaimista. Maitorauhasen liikakasvua, luultiin alkuun pahalaatuiseksi, mutta leikkauksen jälkeen se olikin onneksi hyvälaatuinen. Kesällä oli oksentelua, jonka vuoksi käytiin nesteytyksessä. Lisäksi on käyty mm. pentutarkastuksessa, hammasoperaatiossa ja sterilisaatiossa. Kaikkiin vaivoihin on aina saatu apua!

Tykkään ihan erityisesti mahtavista eläinklinikan hoitajista. Huipputyyppejä! Mukava mennä, kun vastaanotto on niin hyvä. Lääkäritkin ovat toki mukavia ja osaavia. Käyntejä helpottaa myös se, että ajan saa aina tosi nopeasti. Eläinklinikka on myös lähellä meitä joten sinne ajaa nopeasti tarpeen tullen. Tilat ovat mukavan isot, siistit ja toimivat. Nyt sisäremontin jälkeen vielä erityisen kivat.