Ikääntyvät koirat ja kissat

Ikääntyvät lemmikit ansaitsevat hyvää huolenpitoa siinä missä nuoremmatkin, ja niille säännölliset terveystarkastukset ovat erityisen tärkeitä, jotta mahdolliset ikääntymisen mukanaan tuomat vaivat huomataan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja niitä voidaan hoitaa.

Varaa nyt seniori-ikäiselle lemmikillesi terveystarkastus netissä tai puh. 029 1700 900!

Helmikuussa 2018 tarkastuksessa käyneet kissat ja koirat saavat mukaansa Royal Caninin ruokapussin (rajattu määrä)! Lisäksi Hill’s Science Plan Youthful Vitality koiran– ja kissanruoat alennuksessa -50% helmikuun ajan.

Seniorikoiran tarkastus

Seniorikoiran tarkastuskäynti sisältää kliinisen yleistutkimuksen, liikkumisen arvioinnin sekä painon arvioinnin ja tarvittaessa laihdutus-/ruokintaohjeet. Laajaan tarkastukseen sisältyy lisäksi pieni verenkuva ja peruselinarvot.

Seniorikoiran tarkastus 89€
Seniorikoiran tarkastus, laaja 149€

Kissan vanhuustarkastus

Kissojen vanhuustarkastuspaketit on suunnitellut kissojen sairauksiin perehtynyt eläinlääkärimme Kirsi Hartikainen. Kissojen suppeaan vanhuustarkastukseen sisältyy kliininen yleistutkimus, silmänpohjien tutkimus ja verinäytteistä kilpirauhasarvo ja munuaisten toimintaa kuvaava SDMA-arvo. Perus vanhuustarkastukseen kuuluu edellisten lisäksi verenpaineen mittaus ja laaja isoverinäyte. Laajaan vanhuustarkastukseen puolestaan kuuluu kaikkien edellisten lisäksi pieni verenkuva ja virtsanäyte.

Kissan vanhuustarkastus, suppea 170€
Kissan vanhuustarkastus, perus 269€
Kissan vanhuustarkastus, laaja 335€

Lisätietoja

Seniori- ja vanhuustarkastukset on tarkoitettu perusterveille iäkkäille lemmikeille, mikäli lemmikilläsi on sairauden oireita, tulee varata muu eläinlääkäriaika sen tutkimiseksi.

Kysy tarvittaessa lisää puh. 029 1700 900!